סדנת סטארבקס | עינבל אורן

⏱ 2025 ⚲ באר שבע ועד לאזור השרון הצפוני ጸ עינבל אורן

האם אתם שייכים למיליוני המכורים לסטארבקס ברחבי העולם? בביקור האחרון שלי באתונה, הבנתי שוב את מה שיודעים רבים – סטארבקס נמצא כמעט בכל פינה, ולא סתם. התפריט המגוון והמסוגנן שלו מתאים לכל אחד ואחת, מציע פינוק קולינרי מנחם וממכר. אם גם אתם חולמים לשחזר את הקסם הזה במטבח הביתי שלכם, ללא צורך לנסוע מעבר לים או לעמוד בתורים ארוכים, הגעתם למקום הנכון!  

סדנת סטארבקס | עינבל אורן
תשאירו פרטים ונחזור אליכם!
REATS פעילים גם במדיה!

בהצטרפותי לקבוצה זו, אני מאשר\ת קבלת הודעות שיווקיות (עדכונים על ריטריטים/סדנאות) דרך וואטסאפ או SMS.

תצללו לעולם של טעמים ומתכונים אהובים עם סדנת סטארבקס ייחודית, שתלמד אתכם את כל הסודות להכנת הפינוקים המפורסמים של הרשת, היישר אצלכם בבית.

פרטי סדנה

  • מינימום הזמנה 200 ש"ח למשתתף.
  • מינימום עשרה משתתפים.
  • הגעה לבית הלקוח בלבד.
  • אין אפשרות להצטרף לסדנה (סדנה פרטית לקבוצה).

למה דווקא סדנת סטארבקס? מעבר לקפה

סטארבקס הוא הרבה יותר מעוד בית קפה; זוהי תרבות, חוויה, ובשביל רבים – שגרת יום אהובה. עם זאת, המחיר והזמינות יכולים להיות חסם. סדנת סטארבקס מציעה לכם פתרון מושלם, ויתרונות רבים:

חיסכון משמעותי: במקום להוציא הון על כל משקה ועוגיה, תלמדו להכין אותם בעצמכם בעלות נמוכה בהרבה.

התאמה אישית: הכינו את המשקאות והמאפים בדיוק לפי טעמכם – פחות סוכר, יותר קצפת, שילובים מיוחדים.

זמינות מיידית: מתחשק לכם פרפוצ'ינו קרמל מושחת באמצע הלילה? עכשיו תוכלו!

הפתעה לחברים ומשפחה: הפכו למארחים המושלמים עם פינוקים "מבית סטארבקס" שתכינו בעצמכם.

כיף ויצירתיות: אפייה והכנת משקאות הן פעילויות מהנות ומרגיעות, המאפשרות ביטוי אישי.

הרחבת ידע קולינרי: תלמדו טכניקות חדשות באפייה ובהכנת משקאות קרים.

מה נלמד בסדנת סטארבקס? הסודות נחשפים!

בסדנת הסטארבקס הייחודית שלנו, ריכזנו עבורכם את המתכונים המושלמים והטכניקות המדויקות שיאפשרו לכם לשחזר את טעמי הרשת האהובה. הנה הצצה למה שנגלה יחד:

פרפוצ'ינו קרמל – הקלאסיקה שלא נמאסת: נלמד את כל השלבים להכנת הפרפוצ'ינו האייקוני. החל מבסיס הקפה הקפוא, דרך השכבות המושלמות של רוטב קרמל עשיר, ועד לקצפת האוורירית המפורסמת מעל. נגלה את היחסים הנכונים ואת הטיפים להשגת המרקם והטעם המדויקים.

פרפוצ'ינו תות-מרשמלו – הפינוק המתוק: למי שאוהבים את הצד הפירותי והכיפי של סטארבקס, נלמד להכין פרפוצ'ינו תות-מרשמלו מרענן ומתוק. נשתמש בתותים טריים (או קפואים, לפי העונה), נשלב את המתיקות של המרשמלו וניצור משקה קיצי וצבעוני שכיף לשתות בכל עת.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות – פריכות מבחוץ, נימוחות מבפנים: עוגיות השוקולד צ'יפס של סטארבקס הן שם דבר. בסדנה נחשוף את המתכון הסודי לעוגיות גדולות, זהובות ופאדג'יות מבפנים, עם המון שוקולד צ'יפס איכותי שנמס בפה. נלמד טכניקות אפייה שיבטיחו לכם את הפריכות המושלמת בחוץ ואת הרכות הנימוחה בפנים.

מאפינס פירות יער / אוכמניות – המאפה המושלם לארוחת בוקר: המאפינס של סטארבקס, עשיר בפירות יער או אוכמניות, הוא חובה ליד כל קפה. בסדנה נלמד את המתכון למאפינס גבוהים, רכים ואווריריים, עם כמות נדיבה של פירות עסיסיים ו"קראמבל" פריך מעל. נגלה את סודות הערבוב שיבטיחו מאפינס תפוחים ואף פעם לא יבשים.

סדנת סטארבקס היא לא רק הזדמנות ללמוד מתכונים. זוהי חוויה חברתית מהנה, פסק זמן מהשגרה, והזדמנות להכיר אנשים חדשים עם תשוקה דומה לאפייה וקפה. תלמדו טיפים וטריקים מקצועיים, תבינו את הכימיה שמאחורי הטעמים, ותצאו מהסדנה עם ידע וביטחון להכין את הפינוקים האהובים עליכם שוב ושוב בבית.

עינבל אורן, השפית ומדריכת סדנאות בישול ואפייה, מביאה איתה שילוב ייחודי של ניסיון חינוכי ותחום הקולינריה. רקע של הגננת לימד אותה איך להדריך סבלנות, הקשבה והדרכה מקצועית, ואילו אהבתה לתחום הקולינריה אפשרה לה להפוך את התשוקה למקצוע. בסדנאות שלה, עינבל משלבת טכניקות מסורתיות עם טוויסטים מודרניים, ומדגישה את החשיבות של איכות החומרים, יצירתיות והנאה בלמידה.

רשימת תוכן...