פיצה נפוליטנית היא הרבה יותר מסתם מאפה: זוהי מסורת, אמנות ופילוסופיה של טעמים פשוטים ואיכותיים. בסדנה שלי, תצללו אל תוך סודות הבצק המושלם – החל מבחירת הקמח האיטלקי המשובח, דרך טכניקות הלישה המסורתיות, ועד לתפיחה האיטית שמעניקה לבצק את האווריריות והטעם הייחודיים שלו.

- 2025
- מרכז, בשפלה ובשרון
- שי שקרצי
בהצטרפותי לקבוצה זו, אני מאשר\ת קבלת הודעות שיווקיות (עדכונים על ריטריטים/סדנאות) דרך וואטסאפ או SMS.
תחת הדרכתי האישית, תלמדו
את סודות הבצק: הכרת המרכיבים, טכניקות לישה ידניות ומכניות, והבנת תהליך התסיסה.
עיצוב הפיצה: איך למתוח את הבצק בצורה הנכונה כדי לקבל קראסט דק ושוליים תפוחים ורכים ("קורניצ'ונה").
בחירת המרכיבים: שימוש בעגבניות סאן מרזנו איטלקיות, מוצרלה די בופאלו איכותית, שמן זית כתית מעולה ועשבי תיבול טריים.
אפייה בטמפרטורה גבוהה: חשיבות התנור החם והזמן הקצר לאפייה של פיצה נפוליטנית אותנטית.
טיפים וטריקים: איך להכין פיצה נפוליטנית מושלמת בתנור ביתי או בטאבון.
אבל למה לעצור בפיצה? אני מציע לכם לשדרג את הסדנה לחוויה איטלקית הוליסטית. דמיינו סדנה שמתחילה בהכנת פיצה נפוליטנית משגעת וממשיכה לארוחה איטלקית עשירה ומשביעה.
למי הסדנה מתאימה?
הכנת פסטה טרייה בעבודת יד: נגלה את סודות הפסטה הביתית, החל מבחירת הקמח ועד ליצירת צורות פסטה קלאסיות כמו פטוצ'יני, טליאטלה ורביולי.
מנות ראשונות איטלקיות מעוררות תיאבון: נכין יחד מנות פתיחה איטלקיות קלאסיות ומרעננות, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים וטריים. לדוגמה, קרוסטיני עם עגבניות ובזיליקום, אנטיפסטי עשיר או סלט קפרזה מרענן.
שילוב הכל לארוחה איטלקית מושלמת: לאחר הכנת הפיצות, הפסטה והמנות הראשונות, נהנה יחד מארוחה איטלקית חגיגית מעשה ידינו.
למי מתאימה הסדנה?
הסדנאות שלי מתאימות למגוון רחב של אירועים וקהלים:
גיבוש צוות ואירועי חברה: דרך מצוינת לבלות זמן איכות יחד, ללמוד משהו חדש וליהנות מארוחה טעימה.
ימי הולדת ומסיבות: פעילות כיפית ואינטראקטיבית לכל הגילאים.
מסיבות רווקים/רווקות: חוויה קולינרית ייחודית לפני החתונה.
ערבי חברים ומשפחה: הזדמנות נהדרת להתכנס, לבשל יחד וליהנות מארוחה ביתית משודרגת.
חובבי בישול ואיטליה: לכל מי שרוצה להעמיק את הידע שלו במטבח האיטלקי וללמוד טכניקות חדשות.
היתרון של שף פרטי עד הבית
אני מביא את כל הציוד והמרכיבים האיכותיים ישירות אליכם, בין אם אתם במרכז, בשפלה או בשרון. אתם רק צריכים לפנות מקום במטבח ולהביא את התיאבון! החוויה מותאמת באופן אישי לצרכים ולהעדפות שלכם, ואני זמין לכל שאלה ובקשה.
טעם של נאפולי אצלכם במקפיא
אם אין לכם זמן לסדנה מלאה, אני מציע פתרון נפלא נוסף: כדורי פיצה קפואים להכנה עצמית. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להפשיר, למתוח, להוסיף את התוספות האהובות עליכם ולאפות בתנור הביתי. זוהי דרך מושלמת ליהנות מפיצה נפוליטנית טרייה ואיכותית בכל רגע שתרצו, בלי להתפשר על הטעם והמרקם.
אני שי שקרצי, שף פרטי עם אהבה בוערת לבישול וליצירת רגעים קולינריים בלתי נשכחים. עם ניסיון עשיר בתחום הקייטרינג, אירועים מיוחדים וייעוץ עסקי למסעדות, אני נרגש להציע לכם חוויה איטלקית ייחודית – סדנת פיצה נפוליטנית מרתקת שיכולה להתפתח לארוחה איטלקית שלמה ועשירה. אם אתם מחפשים פעילות מגבשת, טעימה ומהנה במרכז, בשפלה או בשרון, הגעתם למקום הנכון.
אם אתם מחפשים סדנאות לפיצה נפוליטנית אותנטית, חוויה קולינרית איטלקית מלאה או כדורי פיצה קפואים איכותיים במרכז, בשפלה או בשרון – אני כאן כדי להפוך את החזון שלכם למציאות טעימה. צרו איתי קשר עוד היום כדי לתכנן את האירוע המושלם שלכם.